Tallie's huidverzorgingsstudio

PRIJSLIJST EN BEHANDELINGEN

REVITALTRAX PRODUCTEN

RevitalTrax anti-aging collageen complex


Huidveroudering heeft alles te maken met  verlies van collageen; ongeveer 80% van de huid bestaat uit collageen, het eiwit dat ervoor dat de huid elastisch en stevig blijft.

Na je 25e levensjaar neemt het collageen af in de huid met 1,5 - 2% per jaar. In de meno-pauze versnelt dit proces zelfs en wordt de huid nog sneller slapper en minder elastisch. 

Start op tijd met het aanvullen van het collageen. Dit kan door middel van crèmes, supplementen of een product zoals RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex. Dit product bevat een gepatenteerde vorm van collageen peptiden in poedervorm, die je door je koffie, thee of yoghurt kunt mengen om het in te nemen. Dit collageen wordt snel opgenomen door je lichaam en zorgt daardoor voor een doeltreffend resultaat. Na ongeveer twee maanden zou je huid zichtbaar verbeterd moeten zijn.

Dit supplement verbetert en verjongt de huid. Versterkt haren, nagels, botten, gewrichten en kraakbeen. Ondersteunt het immuunsysteem.


Prijs per verpakking van 30 stuks € 39,-.

Bestel telefonisch of via whatsapp.NOUVITAL PRODUCTEN

 Nouvital Cosmetics


Huidverzorgingsstudio Tallie’s  werkt ook met producten van Nouvital. Deze producten bevatten voornamelijk stoffen van natuurlijke oorsprong en zijn dierproefvrij. Ook werk ik zoveel mogelijk met allergeenvrije parfums, en gebruik ik geen lanoline of tarwekiemolie om zo allergieproblemen te voorkomen. Daarnaast bevatten alle dagcrèmes een zonnefilter.